Říjen 2008

Mám blog

31. října 2008 v 18:50 | Monushka
Ahj mám další blog s kámoškou naleznete ho ♥zde♥ njn desing dělala sam... tak se určitě podívejte a napište i komentář ju??...

Love my world

31. října 2008 v 18:17 | Monushka
Hihi to jsem zase tvořila.... njn na tom intošu je to geniální...






www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

Nový desing!!

31. října 2008 v 15:38 | Monushka
  • tento desing vydrží hodně dlouho!! než vymyslím novej např. vánoční ale tento desing vydží poměrně dlouho aza dva měsíce njn...
  • pokud máte moxilu neukáže se vám to pokud máte exlorer rovnou vidíte ten desing
  • náhled pro ty kdo nemají ať se kuknou tady jakj je:



Máme novou milku!

30. října 2008 v 8:16 | Monushka
Máme novou milku!! která nepřináší mléko


Blac List 2

30. října 2008 v 7:44 | Monushka
Tam máme 2. black lict jsem mocinky naštvaná!! hey dávejte jsi na to pozor!!


Ashley - 0.3

29. října 2008 v 12:08 | Monushka
Kliknite pre zobrazenie v plnom rozlíšení

Ashley - 0.2

29. října 2008 v 12:06 | Monushka
Kliknite pre zobrazenie v plnom rozlíšení

Ashley - 0.1

29. října 2008 v 11:59 | Monushka

Ashley - 0.0

29. října 2008 v 11:57 | Monushka
101.jpg

Ashley Olsen - životopis

29. října 2008 v 11:56 | Monushka
Jméno: Ashley Fuller Olsen
Datum narození : 13.6.1986
Výška: 163 cm
Barva očí: modro/zelená
Datum narození: 13.6.1986 (dvě minuty před Mary-Kate)
Barva vlasů: blond
Povaha : Upřímná
Sbírá: plyšové medvídky
Oblíbené zvíře: její pes Lucy
Oblíbené pití: džus
Cíl do budoucna: ,,Pokud nebudu hrát,ráda bych se stala tanečnicí."
Ashley Fuller Olsen se narodila v pátek 13. ve znamení blíženců, a je o dvě a půl minuty starší než její sestra Mary-Kate. Když bylo Ashley devět měsíců, matka vzala ji i její sestru na konkurz do seriálu Full House (Plný dům). Sestry konkurz vyhrály a tak se až do jejich devíti let dělily o roli hlavní hrdinky Michelle Taner.
Ashley byla ostýchavá a tak hrála spíše vážné a hromadné scény,kdežto extrovertní Mary-Kate hrála scény spíše komické a veselé. Již během seriálu stačily sestry založit úspěšnou společnost Dualstar Production Group a pod ní natáčely své první filmy. Jejich otec jim po skončení Full House najal jejich tiskového mluvčího Roberta Thorna. Ashley Olsen natočila společně se svou sestrou mnoho méně či více úspěšných filmů, v poslední době se ale sestry rozhodly vyrazit každá na svou sólovou dráhu.

Anna - 0.2

28. října 2008 v 21:47 | Monushka
zdroj ↓

Anna - 0.1

28. října 2008 v 21:47 | Monushka
zdroj ↓

Anna - 0.0

28. října 2008 v 20:18 | Monushka
zdroj ↓

Anna Faris

28. října 2008 v 20:17 | Monushka

Anna Faris

Herečka

Datum narození:29.11.1976
Místo narození:
Seattle, Washington, USA
Znamení:
Střelec
Životopis:
ANNA FARIS (Cindy Campbell) se v roce 2006 objevila ve čtvrtém pokračování parodické komedie Scary Movie 4(roli Cindy Campbell ztvárnila i ve všech předchozích dílech filmové série). Ve stejném roce natáčí romantickou komedii Ivana Reitmana My Super Ex-Girlfriend s Umou Thurman a Lukem Wilsonem a také film Smiley Face (režie Gregg Araki). V předcházejícím roce se představila ve filmu Anga Leea Zkrocená hora a další romantické komedii Just Friends.

Herecký výkon v na Oscara nominovaném filmu Sofie Coppoly Ztraceno v překladu s Billem Murrayem s Scarlet Johansson jí vynesl nadšené reakce filmové kritiky. Mezi její další filmy patří mj. Hele kámo, kdo tu vaří?, Scary Movie: Děsnej biják, Scary Movie 2 a Scary Movie 3. Zahrála si také v mnoha epizodách seriálu Přátelé, v němž ztvárnila náhradní matku adoptovaného dítěte Monicy a Chandlera.

Filmografie:
2006 Scary Movie 4
2004 Waiting...
2003 Scary Movie 3/Scary Movie 3/ - Cindy
2003 Lost in Translation - Kelly
2002 Žába k zulíbání /The Hot Chick/ - April Thomas
2002 May /May/ - Polly
2002 King of the Hill (TV seriál, hlas) v epizodě: "Fun with Jane and Jane"
2001 Scary Movie 2/Scary Movie 2/ - Cindy Campbell
2000 Scary Movie - Děsnej doják /Scary Movie/ - Cindy Campbell
1999 Alej milenců /Lovers Lane/ - Jannelle
1996 Eden - Dithy
1991 Deception: A Mother's Secret (TV) - Liz


Ashley - 3.1

28. října 2008 v 18:34 | Monushka

Njn.. nevipadáto !!

28. října 2008 v 18:25 | Monushka
Mislíte že tonto podzim vypadá jako podim?? já jsi mislím že ne podzim je barevný že?? njn tak se podívejte na tento obrázek!
Obrázek By my!!


Black List 1

28. října 2008 v 18:23 | Monushka
1. Black list!! hruza!! než by mi to napsali do Reklam!! tak to píšou jinam!! hrůůza!!


Black list

28. října 2008 v 18:20 | Monushka
Takže máme tu na blogu black list. Rozhodla jsem se protože lidé nedodržují reklamy!! A budud je psát do black list!! a hotovo!! jsem moc naštvaná

Ashley - 3.0

28. října 2008 v 18:16 | Monushka

Pro moje sbéénka

28. října 2008 v 17:38 | Monushka
♥♥♥ Tady je dárek pro všechny moje sbéénka za spřátelení děkuji moje sbééčka ♥♥♥